Kontakt oss

Åpen for alle

O’Connors flagger åpningsdato

Øyvind Mo Larsen

Publisert

den

Konseptet O’Connors går nå ut med åpningsdato for konseptet de åpner i Storgata 6. Daglig leder er også ansatt, og vedkommende er nok et kjent fjes for mange. 

I dag folieres vinduene på Storgata 6 – den nyrenoverte perlen som tidligere huset Hydranten og Big Horn – og med det bringer prosjektleder Joachim Langebrekke nyheten om at O’Connors åpner dørene tidlig i september.

– Nøyaktig dato har jeg ikke, men vi sikter oss inn på tidlig september, sier Langebrekke til Jessheimpuls.

To etasjer

Arbeidene pågår for fullt innvendig, og konseptet er irsk pub med god mat og drikke, i tillegg til soner med skjermer der det skal vises fotball.

– Vi er ikke langt unna å lansere nettsiden for O’Connors Jessheim, men det jeg kan si er at det blir 26 såkalte øl-linjer, og vi åpner begge etasjer samtidig, sier Langebrekke.

I kjelleren – de gamle Big Horn-lokalene – blir det dansegulv og dj for dem som vil svinge dansefoten.

Annonse

Les denne fra mars 2025: Nå blir det lys i Storgatas perle

I gang innvendig

Da Jessheimpuls bragte nyheten om hva som kommer i Storgata 6, så beskrev Reshtons Tore Melgårdshagen konseptet de bringer til Jessheim slik:

– Det blir en typisk destinasjon i skjæringspunktet by og bygd. Det blir i stilen «countryside», forklarer regiondirektøren.

COUNTRYSIDE: Irske puber kombinerer rustikk sjarm med en hjemmekoselig atmosfære, inspirert av det britiske (irske) landsbylivet. Kjennetegn er gjerne mørkt treverk. Her fra en O’Connors-pub i en storby i Norge. 

Annonse

Countryside-stilen har gjort sitt inntog i pubverdenen de senere år. Den kombinerer rustikk sjarm med en hjemmekoselig atmosfære, inspirert av det britiske (irske) landsbylivet. Kjennetegn er gjerne mørkt treverk, peis der det er mulig, solide møbler og landlig dekor som setter stemningen, alt med en god dose nostalgi. På menyen finner du klassiske pubretter og lokalt øl, servert i omgivelser som skal bidra til at gjestene senker skuldrene og bli sittende en stund.

– Hvert sted vi har åpnet har sin unike identitet og sjel, sier Melgårdshagen.

GJENNOMFØRT: O’Connors Jessheim er en stor investering for oss, og jeg tror folk kan glede seg til vi åpner til høsten, er beskjeden fra konseptets representant. 

Daglig leder

Daglig leder for O’Connors Jessheim er et fjes som har lang fartstid i utelivsbransjen i Jessheim gjennom mange år.

Tom Jostein Bergersen har bodd på Jessheim siden 1999, og fra tidlig 2000-tallet har han jobbet for kjente Jessheim-konsepter som Taket AS, Dirty Nelly og Henrik Pianobar. Senere var han med på åpningen av Noa, og deretter på Haven Cafe hvor han bidro når han kunne. Bergersen var også stedfortreder på Fats D.

De siste 18 årene har han jobbet på Thon Hotel Oslo Airport som Bankettsjef.

– Jeg gleder meg til å starte på O’Connors. For jeg elsker whisky, øl og gode drinker, i tillegg til gode kamper på TV og bra musikk fra anlegget, sier Bergersen.

Og i begynnelsen av september er det altså åpne dører i Storgata 6.

Om O’Connors

  • Tilbyr alt fra gastropub, stemningsfulle pianobarer, ølmiddager, whisky-smakinger, live musikk fra trubadurer, shuffleboard, karaokerom og mer.
  • Felles for alle våre konsepter er vår lidenskap for å skape god stemning og uforglemmelige opplevelser.
  • I barene våre finner du, uansett konsept, et solid utvalg av øl, vin, whisky og gode drinker.
  • Alle våre spisesteder har sin egen særegenhet og et tydelig tema, både i konsept men også for valg av mat og drikke.
  • I våre bar- og restaurantkonsepter står tiden sjelden stille, livet er rett og slett for gøy til det.
  • I dag har vi totalt 14 forskjellige konsepter i vårt sortiment, alt fra legendariske Scotsman til nye steder som O’Connors, Grønland Boulebar og Duckpin.
  • På tvers av alle våre steder tilbyr vi stor variasjon av mat, drikke og underholdning.

 

Annonse

Copyright © 2024 Jessheimpuls AS, Storgt. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.